Direktlänk till inlägg 24 augusti 2013
Delar med mig av ett recept igen :)
Rätten är ägg- och glutenfri.
Jag blandar ca 1 kg nötfärs med 3 rivna morötter och 1 rödlök + salt, svartpeppar & basilika efter smak.
Delar färsen i 2 delar och kavlar ut den till ca 30*30 cm.
Lägger på salami, smular fetaost och klipper soltorkade tomater över innan jag rullar ihop (som en rulltårta) det blir 2 rullar i en stor gratängform.
Gräddar dom i 225 grader i ca 40 min i mitten av ugnen.
Jag kokade potatis till + tzatziki + pickles gurka det blev uppskattat av alla i familjen ;)
STARTVIKT
20110817 = 114 kg
OPERATIONSDAGEN
20111005 = 103,6 kg
3 MÅN EFTER GBP
20120104 = 90,2 kg
Länk till:
6 MÅN EFTER GBP
20120404 = 82,5 kg
9 MÅN EFTER GBP
20120704 = 79,6 kg
Länk till:
12 MÅN EFTER GBP
20121005 = 76,4 kg
20121105 = 77,4 kg
20121205 = 76,2 kg
20130105 = 74,8 kg
20130205 = 74,7 kg
20130305 = 75,5 kg
20130405 = 76,6 kg
20130505 = 78,5 kg
20130605 = 77,7 kg
20130705 = Semester
20130805 = 79,9 kg
NORMALVIKT = 70,5 kg
2013-10-10 Nu har det gått drygt 2 år sedan min operation och jag har "landat" på en vikt på ca 78 kg känner mig nöjd med min vikt, har just nu inget behov av att väga varken mer eller mindre :)
STARTVIKT
20111116 = 155,5 kg
OPERATIONSDAGEN
20120612 = 136,3 kg
3 MÅN EFTER GBP
20120912 = 117,2 kg
6 MÅN EFTER GBP
20121212 = 108 kg
20130112 = 104 kg
20130212 = 100,5 kg
20130312 = 100,5 kg
20130412 = 97,4 kg
20130512 = 98 kg
20130612 = 98 kg
20130712 = Semester
20130812 = 98,2 kg
Bli frisk från förkylning!
Äta enligt måltidsklocka!
Dricka mer vatten!
Motionera dagligen när jag är frisk igen!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
||||||
5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
|||
12 |
13 | 14 |
15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 |
22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
||||
|